Spesialitet i anledning Honningsvågbesøk!

Etter en fantastisk flott dag med ufattelig god hjelp ute i hagen, så er det godt med en av mine spesialiteter til Melodi Grand Prix – finalen!
Oppskrift:
Splitt kyllingbryst.
Krydre med hvitløkspepper, garam masala, tikka masala, kylling og stek – krydder.
Surr de inn i stjernebacon
Brunes i panna sammen med godt med sjalottløk
Legg i ovnsform og ha en hakket mango og en halv hakket fersk ananas over.
Press over saften av to appelsiner og fire lime samt sterk chili – saus (ikke sweet shili!)
200 grader i ti min, så 100 grader til risen er ferdigkokt
Serveres med naan – brød og ris. Og en iskald pils eller cola…
God lørdag!
Og takk, Trygg og Kate, for vannvittig god hjelp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tast inn det du ser i feltet/løs gåten under: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.