Når en pepperkakebaker…

Det nærmer seg jul.
Og da er det tid for å mekke pepperkakehus.
Jeg har nå saumfart nettet etter gode idéer, og bestemt meg. Det tok litt tid.

Noen av idéene jeg har vært innom:

Mummihuset, foto G. K. Merakeras, Adressa.no
Minas Morgul fra Ringenes Herre. Foto hentet fra dobrochan.ru
Orthanc, Ringenes Herre. Foto fra lotrscenerybuilder.org

I tillegg var jeg innom kirker både her og både der. Men så kom jeg på en genial idé.

Jeg har ikke laget pepperkakehus siden jeg var veldig liten. Og det ble gjort hjemme på Svarvaren der jeg vokste opp. Så hvorfor ikke lage barndomshjemmet i pepperkake? Det er prosjekt det. Nå gjenstår det bare å pønske ut hvordan lage en blå Transit. Her er forresten google street views bilde. Pappa er visst hjemme:

To be continued….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tast inn det du ser i feltet/løs gåten under: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.