Luke syv | Venner

Å ha venner

Er å ha noen som spør hvordan du har det
– uten å forvente å få et svar tilbake

Noen som du kan dra på besøk til
– og slippe å si noe, bare være til

Noen som er der for deg
– uten at de nødvendigvis ringer så ofte

Noen som du kan le sammen med
– uten at de ler av deg

Noen står sammen med deg i dine slag
– uten at de kjemper kampen for deg

Noen som forstår hva du snakker om
– uten at de skal analysere alt

Noen som ikke stiller urimelige krav
– men som du kan likevel finne motstand hos

Noen som er så uendelig mye mer enn det du først trodde
– og som tenker det samme om deg

Hva er en venn for deg?
Skriv gjerne i kommentarfeltet 🙂

God syvende desember.

One thought on “Luke syv | Venner

  1. Mine venner har kommit så näre nå. Jeg fick bröstkreft og må gå gjennom behandlinger for nåe måneder. Venner har vaert otroligt viktige. Også dem som jeg har fått via min blogg. Jeg viste ikke at det finnes så mye kjaerlighet og omsorg omkring meg fore nå. Jeg er veldigt tacksam for det. Av og til vi trenger perioder, som viser at vi er ikke alene. Så som nå. Jeg foler hvordan varme tanker og önsker bärer meg. Venner er viktige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tast inn det du ser i feltet/løs gåten under: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.