Luke elleve | Julemusikk

Nå nærmer det seg jul.
Og vi tenner det tredje lyset i adventslysestaken.

I den forbindelse har jeg laget julespilleliste.
Og siden den er på Spotify, så har jeg lagt ved bilder av selve listen 🙂

Så dette hører jeg på (klikk på bildene, så ser dere teksten):

Selve spillelisten finner dere her:

Marens Jul 

2 thoughts on “Luke elleve | Julemusikk

  1. No er eg i gang med å spele meg gjennom lista – er berre kome til Mari Boine sin nydelege versjon av Mitt hjerte alltid vanker. Ser at eg har masse fint i vente. Men har du høyrt denne:spotify:local:Ensemble+96:det+lyser+i+stille+grender:Mariavise:363Mariavise av Arnljot Grimstad framført av Ensemble 96.

  2. Hei! Så hyggelig at du liker Mari Boines versjon av Mitt hjerte alltid vanker. Jeg synes den er vakker og innehar en slik melankolsk sårhet som jeg finner meg hjemme i. Mariavise har jeg hørt, men ikke i drakt av Ensemble 96. Og den linken du har lagt ved, er dessverre til en av dine lokale filer på Spotify, og ikke tilgjengelig på Spotify 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tast inn det du ser i feltet/løs gåten under: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.